logo MVTV.cz

Další dopravní nehoda ochromila dopravu v hazlovském ''esíčku''

Krimi Ašsko Chebsko Sokolovsko

Druhá autonehoda v tomto týdnu se odehrála na stejném místě v zatáčkách mezi Hazlovem a Aší. Na místě zasahovali policisté a záchranné složky.

Datka 06.10.2016 16:48

Jestli si někdo myslí, že narovnání silnice pomůže, tak je na omylu. Spíš tam budou jezdit rychleji a bude to ještě horší.

Martin 06.10.2016 18:23

Povrch v tomto úseku je vyhlazen od návěsů kamionů. Obzvláště po dlouhotrvajicím vedru je povrch úplně vyhlazen. Po následném dešti vám stěží pomůže ASR. Vým o čem mluvím neboť loni zde bourala manželka a když jsem šel umístit výstražný trojúhelník klouzal jsem se esíčkem v pracovních botech. Po manželce zde dostali smik i policisté v Octavii co jeli kolem. Doporučená rychlost při dešti stanovená na 60 km je nesmysl. Sám jsem před čtrnácti dny dostal smyk v cca v padesáti. Zde je třeba okamžitě povrch esíčka zdrsnit. Buď frézování nebo použít Pačmatik a zasipat esíčko drtí. Bezpečná rychlost je 40 km.

Bobo 31.10.2016 10:57

Hlavně, že VÝŠ...

??? 31.10.2016 16:23

On je to tu samy chytrolin pres dopravu a pres cesky jazyk !!!!!?????

Sarach 06.10.2016 22:20

Kdo je řidič ví že jízdu musí přispůsobit stavu a povaze vozovky at už za deště či rozpáleným asfaltu jen to chce přemýšlet a nejet jak h....o sama o tom vím, když se na mně vyřítil idiot od Házlova v zatáčce a to byli milimetry a byla bych na maděru letěl s autem jako prase vlít do krajnice a ta ho následně vymrštila na mně.A štěrk s pačmatyku nesmysl šmejry ve vetší rychlosti mnohem horší.RADA NA ZÁVĚR PRŮJEZD ZATÁČKOU POMALEJI.

Pavel 09.10.2016 09:46

Pane bože, jak může být někdo tak hloupý a napsat, že když se tento úsek narovná, tak to nepomůže??? To může napsat jenom člověk bez řidičského oprávnění, člověk zdrogovaný... a nebo Datka :D Prej: "spíš tam budou jezdit rychleji" :D :D No bodejď by né Datko, když tam po narovnání nebude žádná zdvojená a nesmyslná zákruta a vznikne tam rovina, po které se bude dát bezpečně jet 90km/h.

Alena 15.10.2016 21:32

Každý tady jezdí jako hovado. Pokud budete jezdit doporučenou rychlostí,tak to bude o.k. už jsem se párkrát setkala s autem které v zatáčce predjizdel. Tak se konečně všichni prověřte.

mitus 16.10.2016 20:47

ahoj fčera jsem jel domů do Aše a málem nedojel kvůli magorovi s německou spz,ale ono je to stejně jedno,češi tam teky jezdí jak hovada.Byl já v první polovině zatáčky ,když se od Aše řítil v protisměru magor a jen jsem se stačil zapřít a chytit pevněji volantu očekávaje náraz.naštěstí k němu nedošlo ,o centymetry mě minul.Mám kameru za čelním sklem,tak to mám nahrané.Do esíčka v obou směrech vjíždím padesátkou a šede vyjíždím.Je to bezpečné,ale stejně se najdou taci, co se na me nalepi a dávají mi tím najevo,že jsem posera,nejsem.Nepochopím jak někdo může napsat,že je ta a ta část vozovky ,neboli silnice nebezpečná.Vážení ,nebezpeční jsou řidiči a ne ta silnice.Toť fše čus bus mitus

Dodo 17.10.2016 14:09

?!?!?!?!

Přidat nový komentář