logo MVTV.cz

V Aši si našla své místo nová knihobudka

Z měst Ašsko

Bezplatnou výměnu knih umožní nová knihobudka na Hlavní ulici v Aši. Každý může do přístřešku přidat knihu a libovolnou si půjčit. Nápad vzešel ze sociální sítě.

Stáňa T. 27.11.2016 11:47

Mám zájem do knihobudky nějaké knihy dát. Jak na to?

Pitomec 27.11.2016 12:09

Milá Stáňo, sepsal jsem pro vás stručný návod: Přijdete k budce, otevřete dveře a knížky, které máte v tašce uchopíte do ruky a položíte nebo postavíte na jednu z poliček uvnitř. Po této proceduře vystoupíte z budky a zavřete dveře. Pozor! Může se stát, že už tam nějaké knihy budou a zaujmou vás. V takovém případě si můžete tyto knihy vzít a nechat si je po libovolnou dobu u sebe než je přečtete a poté je vrátit, nebo si je dokonce nechat a vyměnit za jiné, příčemž postupujte podle návodu výše. Pokud by nastaly komplikace. Neváhejte se obrátit na odpovědné osoby na zastupitelstvu.

??? 28.11.2016 08:00

Tak to jsem se ale uprimne zasmala. Jen tak dal, moc hezky a decentne vysvetleno. Na techto strankach by se obcas hodilo, takhle vystizne a slusne nekterym ucastnikum diskuze vysvetlovat precteny text. Jinak se musim Stani zastat, jiste to tak nemyslela, jak to napsala. Tusim, kdo Stana je a musim dodat, ze je inteligentni a chytra ,,holka,,. Ale zrejme si neumela predstavit, jak vse bude probihat. Jiste az do knihobudky prijde, bude ji vse jasne i bez vystizneho navodu. Ale jinak pekny prispevek, pri pondelku a po ranu, hezky zacatek dne.

Stáňa 28.11.2016 08:07

Dobře mi tak. Ale po návodu to určitě zvládnu. Pěkně jsem si naběhla, ale odpověď mě opravdu potěšila. Taky jsem se zasmála, Pitomce neznám, ale miluju ho.

??? 28.11.2016 13:14

No, neni to hezka predvanocni diskuze?

Pitomec 28.11.2016 14:39

Já jsem samozřejmě rád, že jste to pochopili jako humor a né, že chci z paní dělat blbce, kterým zajisté není. Ale napsat jen"prostě tam dáte knížku" by bylo takové nudné a takový návod poslouží i dalším lidem:-)

Anna Š, 13.12.2016 09:21

Knihobudka žije a knihy se obměňují, včetně výtisků, které vypadají sotva jednou čtené. Sice tam dal někdo i časopisy o bydlení deset roků staré, ale když jsem si chtěla pár kousků vzít, byla kolem budky dost fronta... Pár nás čekalo, až to ten pán přeskládá a uklidí :-) Což mne potěšilo také. Jo a teď jsou tam i nějaké lovestory v angličtině, kdyby se někdo chtěl pocvičit, dále knihy v němčině a různé žánry.

Přidat nový komentář