logo MVTV.cz

Exklusivní rozhovor se starostou města Aš

Z měst Ašsko Chebsko

Starosta Dalibor Blažek otevřeně hovoří o průběhu a skončení soudního líčení v kauze údajné korupce.

kardinál Richelieu 19.03.2017 12:42

-k soudu se nechodí pro spravedlnost , ale pro rozsudek - soud tě neodsoudí za to, co jsi provedl, ale za to, co se mu podaří prokázat

Petr 20.03.2017 11:19

Svatá pravda kardinále. Nechť i nadále melou mlýny Boží - pomalu,ale jistě.

Vladimír Kummer 20.03.2017 13:37

Všimněte si jedné věci, jak starosta vysvětluje důvod svého trestního obvinění a stíhání: Je to podle něj msta dříve vlivné skupiny osob, kteří rozhodovali a měli vliv a dnes už ho nemají a neumí se s tím smířit, dále ho nemají rádi lidé, kterým tzv. šlápl na kuří oko, dostali pokutu od Městské policie, nebyli podpořeni ve svých podnikatelských aktivitách apod. Ani náznak sebereflexe, přiznání pochybení, pokory... Naopak, až bude úplně očištěn, bude požadovat finanční satisfakci. Vzpomněl jsem si na bývalého starostu Syrovátku, který po své krátké vazbě napsal, že ti, kteří se o to přičinili, za to ponesou důsledky....S čím mohou počítat lidé, kteří se chodili dívat na veřejná jednání soudu v jeho kauze, o kterých starosta hovoří? Že by snad opět zapojil Městskou policii, tak jako to chtěl udělat před lety v připravované provokaci na občana? Tehdy se k tomu neobratně i sám přiznal ve skupině "Město lidem". Pan Miroslav Všetečka se ale nemusí bát, že by on sám nebyl podpořen ve svých podnikatelských aktivitách a pokud bude opět potřebovat peníze občanů Aše na sanaci svého Lidového domu, jistě mu jeho zájem pomůže starosta jako v minulosti prosadit. Zaslouží si to i svým cenzurním přístupem k mým žádostem o zveřejnění nemorálního chování starosty Blažka v posledních letech. Je 13:37 hod. jsem zvědav, jak dlouho zde můj komentář vydrží....Vladimír Kummer, Aš.

??? 21.03.2017 12:04

A vydrzel!!!

Vladimír Kummer 21.03.2017 13:21

To se divím, vždy mi všechny komentáře smazali, asi vrozená cenzorská ostražitost pánů Všetečků vzala za své...A když už zde jsem: Pan starosta se v rozhovoru s panem Všetečkou pěkně zhusta obouvá do Policie ČR, kde jsou ty časy, kdy si policisty pochvaloval, o Jiřím Bulantovi, který mne surově zmlátil na služebně v Aši, se vyjádřil, že ho zná jako slušného člověka, který to určitě neudělal...On má velkou výhodu, dokáže "v tom chodit", absence morálního kreditu pro něj není žádným handicapem, naopak. Na onom zasedání soudu se četly policejní odposlechy 2 hodiny, soudce je nakonec nepřipustil jako důkaz, od toho se odvíjí ten jeho výrok o nevině, zdůrazňuji nepravomocný. Ale suverenita, s jakou pan starosta vystupuje, vzbuzuje obavy, že vyšší instance rozhodne v podobném duchu...

Lukáš 28.03.2017 10:41

Je to spíše o tom, že když má sportovec talent, tvrdým tréninkem na sobě pracuje, zlepšuje se a vykazuje stále lepší výsledky, je v tomto případě přirozené, že takový sportovec postupuje dále a výše ve své kariéře. Z tohoto důvodu samozřejmě musí vyhledávat adekvátní zázemí, které odpovídá kvalitám a ambicím sportovce. TOTO JE PŘECI NAPROSTO JASNÉ! MUSÍTE SE NA TO PODÍVAT OBJEKTIVNĚ A NÉ HLOUPĚ SHAZOVAT RODINU PANA STAROSTY! Jste hlupák pane kumer! Ještě jeden příklad pro hlupáky, jako je věc kummer, ale fakt nadnesený příklad pro opravdové terakretény: Jaromír Jágr začínal na Kladně, nyní je v NHL a jistě tam nešel, jelikož jeho rodina mu nemohla koupit sportovní brusle.

Marie 28.03.2017 14:05

Velice výstižná odpověď na blbou.Víte Lukáši ,pan Kummer je zřejmě opravdu nejen hloupý,ale i nemocný člověk.Sleduji velice ráda reportáže,ale nikdy zde pan Kummer nereaguje,jen a pouze na pana starostu a ostatní členy vedení města.Možná by měl jít kandidovat do vedení města a bude určitě vše stoprocentní. Přeji všem sportovcům hodně sponzorů ,peněz a úspěchů.

Vladimír Kummer 04.04.2017 08:10

Těší mne, že jsem adresátem výpadů zdejších anonymních trollů, ale vraťme se k věcné diskuzi. Je mi jedno, kde, proč a s jakými výsledky trénuje starostův syn. Není mi jedno, jakým způsobem ovlivňoval starosta tzv. sponzorský dar onomu klubu. Zřejmě to nebylo jedno ani policii a státnímu zástupci, když ho obvinili z korupce. Ono to je vlastně zcela jednoduché - povinností starosty je vyvarovat se každého jednání, které by mohlo vznést pochyby o jeho nestrannosti a neúplatnosti. Když tedy jedná město s jakoukoliv firmou o finančních záležitostech, není možné, aby starosta zároveň jednal o případném sponzoringu ve prospěch svého syna. Říká se tomu "konflikt zájmů" a ví to každý starosta v EU, ví to i Dalibor Blažek. Už jsem zmínil policejní odposlechy, které soudce odmítl jako důkaz a které byly čteny za přítomnosti veřejnosti na posledním jednání soudu v Chebu. V nich byla starostova "vina" zaznamenána, v rozhovoru s panem Všetečkou o nich ale nepadlo ani slovo. Kauza je stále "živá", státní obhájce se odvolal proti verdiktu, takže soud bude pokračovat u vyšší instance. Ale to je pouze trestní stránka věci, morální odpovědnost je zde zřejmá a nevyvratitelná, stejně jako u dalšího starostova jednání. To, že oprávněná kritika se zvrhne vždy v hanobení a sprosté lži na adresu jejího původce ze strany anonymů, je příznačné. Je to pro mne i důkaz toho, že jsem na správné cestě, že proti lžím, korupci a násilí se musí bojovat neustále a všemi prostředky. A když je potřeba důkazů, doložit případně i nahrávky, tak jak tomu bylo v případě napadení mne a mé partnerky, nebo manipulace a zneužití pravomoci pana Petra Fischera z MěÚ Aš. Anonym může psát, že jsem zlý, zákeřný, hloupý, blb, rypák, psychicky nemocný (že pane Všetečko?), ale není nikdy rovnocenným partnerem v diskuzi. Anonym je jenom anonym, zůstává anonymní, aby mohl beztrestně urážet, pomlouvat, nadávat, bez důkazů a odpovědnosti, zákeřně ze zálohy. Já jsem Vladimír Kummer. Konkrétní lidská bytost, kdykoliv ochotná diskutovat slušně s kteroukoliv jinou konkrétní osobou. Takže pokud ještě někdo něco má k mé osobě, představte se prosím pravým jménem a příjmením .

Marie 29.03.2017 12:00

Dobrý den,já jsem zase zvědavá na Vaše vyjádření.Na tuto reportáž jste měl pohotovou odpověď,ale proč se také nevyjádříte k tomu,co se tady o Vás píše.To je zřejmě pod Vaší úroveň se vyjádřit k pravdě která se týká Vás.Jen by mne zajímal Váš názor ,zda na těchto odpovědích je pravda či lež. Zřejmě,kdyby se tu neustále pan starosta kritizoval a další Vaši nepřátelé,to by jste reagoval rychleji. Něco pravdy na tom asi bude.To bych se i styděla chodit mezi lidi.

naivka 20.04.2017 00:01

Přečetl jsem si Vaše příspěvky a myslím si, že po faktické stránce, kterou popisujete kauzu pana Mgr. Blažka, mi nezbývá nic jiného než s Vámi souhlasit. To ostatní nekomentuji, jelikož je to již Vaše privátní záležitost. Pisatelé jaksi nepochopili jednu věc, že pan Mgr. Blažek je osoba veřejně činná ve funkci starosty. Tzn. má zastupovat zájmy veřejnosti - voličů. A tady v této kauze došlo asi k záměně slova veřejné (volič) za soukromé (kolo). A to z různých kauz jiných veřejných činitelů je problém. Ze závěrečné řeči soudce je zřejmé, že to "popletl" nějaký policista a nezažádal odposlechy na tuto konkrétní kauzu, která byla jaksi jen produktem jiné kauzy, kde je nutno též podotknout že pan Mgr.Blažek nefiguroval. A na základě této skutečnosti nebyly odposlechy připuštěny k důkaznímu řízení, ačkoliv na nich byla postavena obžaloba. A proč? Protože nejvyšší soud v jiné kauze rozhodl, že je důležitější mít v pořádku žádosti o odposleších než fakta, který z nich vyplývají a nařídil nižším instancím se tímto řídit. Pakliže by odposlechy byly připuštěny, mohl soud rozhodovat objektivněji. Bylo by to jistě i v zájmu obžalovaných, jelikož by mohli přesvědčivěji dokázat svoji nevinu. Uvidíme co bude dál..... Děkuji pane Kummere za příspěvek

Vladimír Kummer 22.04.2017 10:38

Není za co děkovat, vyjádřil jsem pouze svůj osobní názor, který je setrvalý a týká se nejen této konkrétní kauzy, ale celého působení pana Blažka v komunální politice a jeho morálního profilu. Podívejme se ale na tuto diskuzi - má téměř 60 komentářů, z nichž se pouze jedna desetina týká tématu. Dalších 90% je věnováno tomu, jak Kummer před desítkami let "přebral" kamarádovi ženu.....Žijeme v malém městě, kde každý každého zná a mohl bych tady obratem popsat, které manželství naposledy "rozvedl" pan Všetečka, kdo nasadil panu Blažkovi "parohy" apod.... Kdyby napsali anonymové svá pravá jména, určitě bych dovedl uvést podobná "provinění" z jejich osobního života. Ale to bych se snížil na jejich ubohou úroveň. Oni si totiž neuvědomili jeden zásadní fakt: Kummer nemá žádnou politickou funkci, není zastupitelem, ani se na žádnou nechystá kandidovat. Je zubní technik, nebo zubní laborant chcete-li, občan, který žije bezúhonný život, postavil v Aši dva domy a dělá 42 let lidem z Aše a okolí zubní náhrady, platí daně. Za to požaduje od politické reprezentace jediné - aby jeho část peněz byla investována účelně, hospodárně a efektivně. Aby se peníze nerozdělovaly klientelistickým způsobem, aby nekončily, jako v případě proplacení údajné havárie v Lidovém domě, v kapse pana Všetečky... To má Kummer, stejně jako každý jiný občan města, právo od politické reprezentace požadovat, bez ohledu na svůj "pohlavní život", nebo počet piv, které zkonzumoval, když mu umírala matka. Myslím, že jsem to napsal dostatečně srozumitelně.

Josef 21.03.2017 16:43

Třeba tam přistála nezbednice - korupce ?

MARIE 26.03.2017 14:11

Proč až do Loun? Aš nemá sportovní oddíly?

Vladimír Kummer 27.03.2017 12:57

Protože syn pana starosty Josef Blažek působí ve sportovním oddílu v Lounech, paní Marie. Tady by mu kolo za 200 000 Kč nikdo zdarma nezapůjčil. Rodina pana starosty má zřejmě finanční problémy, tak musel otec hledat jiná řešení. A našel.

Tony Stark 28.03.2017 15:05

Já již také delší dobu pozoruji až fanatickou obsesi pana Kummera neustále se navážet do starosty, Všetečky a neštítí se ani vesele plivat na jejich rodinné příslušníky, kteří s domnělými kauzami nemají nic společného. Četl jsem si pár jeho výlevů a diskusí na facebooku, kde nešetří výhružkami ani trestními oznámeními za jakýkoliv projev nesouhlasu. Je to nemocný člověk a je mi ho líto.

Martin batmen 28.03.2017 20:32

Bravo,bravo i vy lišky podšité.Jestlipak vy nejste z okolí spjatých pana starosty,Červenky,Všetečků a ostatních špatných,kteří jen berou úplatky a obohacují se na úkor lidí.Ne teď vážně.Je to opravdu velice divné,že pan Kummer reaguje pouze na tyto kauzy a ihned neopomene zdůraznit svoje ublížení jak byl zbit.Ovšem ,že se neumí chovat a opilý močil na veřejnosti a hlavně tím začal jeho případ už nepíše.Naopak,je dokonale znalý zákonů,má všechny důkazy proti všem,vše zálohuje a sepisuje trestní oznámení.Dokonce jsem slyšel,že nosí neustále odposlouchávací zařízení,kdyby náhodou mu někdo oponoval,nebo nedej bože mu vyhrožoval.Podle mne je opravdu nemocný.Pravdou prý je i to,že Ašská tajemství na facebooku,jsou jeho stránky,aby své zakomplexované mindráky mohl zveřejnit.Když se na tyto stránky podíváte,dáte za pravdu.Stihomam vůči zde uvedeným osobám jak vyšitý.Přeji panu starostovy,Červenkovy ,Všetečkům již žádného Kummera,je to neštěstí srazit se s tak dokonalým blbem.Krásný večer všem/to bude zase trestních oznámení/

R.Havran 28.03.2017 21:15

Tady to zase jede:-D No já se už radši nebudu k výše jmenovanému nijak vyjadřovat, vedl jsem s ním pár diskuzí a udělal si celkem jasný obrázek s kým mám tu čest. A samozřejmě i toho trestního oznámení jsem se dočkal a s policisty jsme se docela pobavili( další důkaz mé protekčnosti:-D) Pokud sem dotyčný ještě zavítá a přečte si to všechno, asi se tu rozjede zajímavá debata se spoustou obvinění. Docela se těšim.

Lukáš 28.03.2017 22:06

Když chce Chuck Norris na dovolenou do ČR, nejdřív se zeptá kummera, zda může přileťet.

Lukáš 28.03.2017 22:53

Když chce Chuck Norris na dovolenou do ČR, nejdřív se zeptá kummera, zda může přileťet.

Míra Všetečka 29.03.2017 10:06

Dobrý den, prosím touto cestou, aby případné komentáře ke komukoliv neobsahovaly vulgarity. Pokud tomu tak bude, budou příspěvky mazány. Přeji pohodové dny a usmívejte se bez vulgarit na svět. Míra Všetečka

Martin K. 29.03.2017 10:07

Když pan Kummer tak hezky káže o morálce a obviňuje, určitě by nebylo od věci si tohoto pána více představit - takže jen ve zkratce z toho co vím: Vesele se "scházel" s maželkou svého kamaráda, což vyůstilo až v sebevraždu tohoto jeho přítele, což jím nijak neotřáslo. Své sousedy prakticky vyštval když na ně neustále volal policisty, dával udání a instaloval nezákoně kamery atd. - vše kvůli naprostým prkotinám. Často viděn opilý i když bude tvrdit opak, chycen policií jak močí na ašské infocentrum. Nosí u sebe diktafon a vše zaznamenává, takže se s ním vůbec nebavte, akorát vám udělá ze života peklo. Na pomluvy si založil na facebooku přímo i stránky zvané poeticky Ašská tajemství. Neuvěřitelně zlý a zákeřný člověk posedlý hledáním chyb na druhých.

??? 29.03.2017 13:12

Uz v mladi mel pan Kummer zalibu prebirat svym kamaradum manzelky. Kdo to pamatuje, vi o kom mluvim.Taky uz ten podvedeny kamarad zemrel(bydlel v Nemecku), ale bohuzel jeho smrt zavinila zakerna nemoc. Takze pan Perfektni ma tech hrichu v nebi dost nastradanych. On mu to jednou nekdo spocita, mozna proto ma strach a kope kolem sebe. A jinak, jak rika pan Vsetecka, usmivejte se na sebe a uzivejte hezkych dni.

Janoušková 04.04.2017 08:45

vy pane - udajný " Martine K." - běžně tyto komentáře k reportážím nečtu , ale byla jsem upozorněna na váš komentář, kde se otíráte i o mě a mnou rodinu. Vůbec nic nevíte o tom, proč se můj bývalý manžel rozhodl odejít, tak se laskavě zdržte vašich trapných komentářů. A v době , kdy můj bývalý manžel odešel, jsme byli již 4 roky rozvedení. Když kritizujete - laskavě se podepište. Nemáte koule , jste zbabělec a hlupák - beze jména.

Vladimír Kummer 04.04.2017 10:20

Ale to je přeci normální a jistě si to pamatuješ i z minulého komunistického režimu. Když se někdo odvážil kritizovat režim či konkrétního funkcionáře, byl okamžitě perzekuován, pohaněn, zavřen, označen za psychopata. V tom se nic nezměnilo, jenom tě dnes už nezavřou. Jsou to podobní lidé, možná jejich potomci. Starosta pro ně představuje záruku, že nepřijdou o své menší či větší výhody, granty, příspěvky, práci... Podívej se na chod a organizaci města a jeho firem, kam jdou peníze a musí ti být jasné, z jakých kruhů se rekrutují tito anonymní lháři.

??? 04.04.2017 13:09

Pani Janouskova, vy sama vite, jake jste mela, vy osobne, problemy s panem Kummerem, coby sousedem na Hlavni ulici, kde oba bydlite. Bylo to jiz drive, takze vite koho vedle sebe mate. Chapu, ze se ho, coby vaseho partnera zastavate, ale aby jste jednou nezaplakala, jako kdysi, kdyz jste s nim mela sousedske problemy. To jenom tak pro pripominku.

Janoušková 04.04.2017 13:39

Opravdu nechápu , jak to souvisí s mým komentářem a celkovou reportáří..... ?????? Opět mi píše pan NIKDO - bez koulí, který se neumí podepisovat. Kdybych věděla , kdo jste, možná bych vám také mohla dát veřejnou radu ohledně vašeho soukromého života :-) Na anomy již reagovat nebudu !!!!

Vladimír Kummer 04.04.2017 15:10

Tak už je to jasné, ten anonym ???85.71.220 je policista a vím, který. Oni mi nemohou zapomenout, že byli potrestáni za mé napadení, takže takto ze zálohy kopají. Měli by si pěkně probrat všechny kauzy, v kterých v posledních cca 10-ti letech figurovalo policejní násilí, na občanech či nadřízených, vraždu, vulgární nadávky občanům a pak teprve pomlouvat okolo. Určitě nejdůležitější reakce na korupční kauzu starosty a radního je kompletní lustrace Kummera. Takže aby jste to anonymové měli komplet, tak v první třídě jsem střílel z praku a rozbil okno, ve druhé jsem tahal za vlasy Janičku Linhartovou a dostal třídní důtku. Na střední škole jsem nešel na 1. máje do průvodu a skončil stejně. Jako mladý jsem chodil s holkama, bohužel jsem nebyl impotentní, jednou jsem se rozvedl, což jsem ještě pozadu, protože pan Všetečka se rozvedl hned dvakrát... No jo, 50% populace se rozvádí, ale jenom Kummer se zlým úmyslem a zákeřně... Tak co ještě chcete vědět? Dělám zuby, to znamená, že určitě kradu lidem zlato, a na zahradě mám zakopanou babičku...........

??? 05.04.2017 16:40

Pane Kummer, kdyz chcete prat spinave pradlo, tak ale docista. Pan Vsetecka se sice rozvedl 2x, ale ma korektni vztahy s byvalymi manzelkami a s detmi ty nejlepsi, coz o vas se rict neda. Nebo snad jo? A vas prehled prestupku z detstvi a mladi je sice pekny (kdo je nemel), ale ten prehled moralnich prestupku, ten jste dosud moc nevysvetlil. Ne, ze by to bylo tak dulezite, ale kdyz chcete moralizovat, tak s cistym stitem a ten vy tedy opravdu moc nemate. Takze, kdo chce moralizovat a kritizovat, musi byt cisty. To se pak nedivte, kdyz kritizujete, byt mozna mate pravdu, tak vas nikdo nebere. Je vam uz tedy jasny, proc se na vas snasi kritika a nevole obcanu?

Marie 29.03.2017 10:50

Tedy ,já jsem v úplném šoku.Jak takový zlý člověk může každého kritizovat,deptat ,urážet a žalovat.On fakt není normální a měl by se léčit!Vždyť u něj vtom případě co tady o něm čtu,nevíte dne ani hodiny koho a kde sleduje.No,chtěla bych vedle něj bydlet,ten snad má i kamery v každém okně.Je to prostě zamindrákovaný chudák,který neustále musí poukazovat na své ublížení vůči své osobě,ale jaké svi.... se dopouští na ostatních to už nechce vidět.Vlastně,on je ten ukřivděný a má pravdu. TAK VÁM PANE KUMMERE PŘEJI,AŤ VÁM MĚSTO POSTAVÍ HORU,TAM VÁS POSADÍ JAKO NEDOTKNUTELNÉHO BOHA.

MARIE 29.03.2017 14:13

Pane Martine K, vy víte proč kasino poslalo sponzorský dar do Loun?

Martin K. 02.04.2017 13:40

Vím. Není na tom nic složitého a už to tu bylo vysvětleno. Nemyslím tedy bludy pana Kummera - ten si to tady doufam přečetl, chytl se za rypák a zalezl někam psát další trestní oznámení a pamflety na každého kdo s ním nesouhlasí.

Petra 01.04.2017 00:26

Lidi proboha ve městě čím dál víc černo, to je cikánské město! Prodám dům a odstehuji se, je to čím dál horší a lidi jen drží huby a nic nedělají proti nim, bydlím u Sadaku parku a zdi vše pocmarane a policie se jich boji. Něco dělejte.

Petr 01.04.2017 00:29

Paní, máte pravdu a nechápu co je tam přitahuje, bojím se tam chodit s dětmi, je to ostuda tak krásného města.

Tom 01.04.2017 08:36

a proč do parku nechodí prevence kriminality???věčně postávají společně dole u billy a kecají tam s kamarádíčkama,dva osobně znám a jsou to lidi k ničemu(rukama dělat nebudou),věčně s mobilem u ucha a napomenou maximálně bezdomovce močícího do trávy ale skupince mladých cigošů raději nic neřeknou. ps. vidím to děnně,bydlím nad sadákem

Vladimír Kummer 03.04.2017 20:36

Kdyby všichni ti, kteří tady reagují na mé komentáře, měli alespoň trochu slušnosti a odvahy, podepsali by se plným jménem. Učinil tak jediný pan Miroslav Všetečka a R. Havran. Co se týká mého duševního zdraví, jsem už zvyklý na podobné výlevy a vypovídá to především o pisatelích těchto komentářů. Už vůbec nemám důvod reagovat na překroucené informace, týkající se mého osobního života. Ale pobavily mne informace o údajném autorství Ašských tajemství... Marně hledám logiku v tom, proč bych tajil tuto informaci a zároveň komentoval pod svým plným jménem? K anonymu Martinu K., ohledně nesmyslů o vyštvání sousedů, časté opilosti a dalším "zaručeným" informacím mohu jenom sdělit: Jestli máte dost odvahy, říci mi to do očí, klidně můžete přijít na Hlavní 2762, Aš. Doložím vám, že lžete, dokumenty policie a MěÚ o fyzickém napadení mne a paní Janouškové jejím sousedem panem Trnkou, jeho lhaním a ničením společné nemovitosti, které nakonec vyústilo v prodej podílu paní Janouškové právě panu Trnkovi. Mohl bych vyvrátit postupně každý nesmysl zde uvedený, ale anonym mi za to nestojí. A mimochodem, pane Všetečko, vždy jste mi vymazal mé komentáře, ačkoliv neobsahovaly vulgarizmy, zde necháte klidně slova jako hlupák, blb, rypák? Kde je ta vaše "slušnost" a "nestrannost"?

Ing.Jiří Ćervenka 04.04.2017 10:33

Jmenuji se Jiří Červenka a nereaguji běžně, nicméně na popud právníků, kteří mne zastupují musím reagovat. V hlavním líčení, které občan zmiňuje se nikdy nepřehrávali odposlechy. Naopak soudce velice pečlivě popsal celý proces vložených odposlechů. Ty dle rozhodnutí soudce byly pořízeny nezákonně. A nepřehrávali se v žádném líčení u tohoto soudce. Do dnešního dne nemáme písemný rozsudek. Tedy není možné, že se SZ odvolal. Na to má lhůtu prý 8 dní po písemném předání rozsudku. Splníme slovo a rozsudek zveřejníme, byť nepravomocný. Co je pro nás dobré je, jak leze na povrch informační rovina policie-státní zastupitelství- vybraní občané.Hlavní líčení mají také jednu výhodu dovíte se kdo vás udal a to konkrétně. Dovíte se vlastně vše, protože u soudu máte prostor pro spravedlivou obhajobu. Takže pokud se potvrdí pravomocně vynesený rozsudek i u vyšší instance máme protistranu, která musí nést odpovědnost za to nám způsobila. A pokud budeme odsouzeni pravomocně nezbude nám než to přijmout. Bojovat proti korupci je správné jako je správné bojovat proti pomluvě, šíření nepravd a manipulaci veřejného mínění. Možná že "tajemství" už přestanou být tajemstvím. A také se konečně dovíme kde vybraní občané čerpají informace. Přeji všem klid a pohodu a věřím celou svou duší, že spravedlnost si vždy cestu najde. A nečiňme druhým co nechceme aby činili ONI nám. P.S. Nejsem písmák tak se omlouvám za případné gramatické chyby.

Vladimír Kummer 04.04.2017 13:37

Pane radní Červenko, občan Kummer nenapsal, že se přehrávaly odposlechy (to měkké i na konci vám odpustím, také se mi to občas stane, když po sobě text nepřečtu), napsal, opakovaně, "byly čteny odposlechy". A státní zástupce avizoval, že se s velkou pravděpodobností odvolá. To jsou informace, které mám od účastníka veřejného líčení v Chebu. To je jeden případ, kde interpretujete nepřesně můj komentář. Nerozumím ani narážkám na odpovědnost protistrany, manipulaci veřejného mínění, šíření nepravd, pomluvy.... Jestliže tvrdíte, že jste se u soudu dozvěděl vše, musíte také vědět, že já nejsem v této kauze ŽÁDNÝM způsobem zainteresován. Nepodal jsem na vás ani pana Blažka trestní oznámení, vyjadřuji se pouze jako občan města, kterému není lhostejné, jak se zde v Aši chová politická garnitura s vámi a starostou v čele. Tedy jde o názor občana, který není bohužel možno projevit svobodně v Listech Ašska, díky společnému úsilí starosty, redaktora, vydavatele a konečně i RM a ZM. Pokud opustíte tuto hloupou, totalitní praktiku, přestanou být "tajemství" tajemstvím. Ještě k vašemu názoru, že spravedlnost si vždy cestu nejde. Nenajde. Jako si ji nenašla v mnoha trestních případech v minulosti, jako si ji nenašla díky amnestii vašeho guru, pana Klause, jako si ji nenašla v případě příspěvku 130 tis. Kč panu Všetečkovi z našich peněz. Té spravedlnosti se musí pomoci tvrdou prací a bojem, jinak bývá často pošlapána. Politici na všech úrovních jsou těmi, kdo po ní nejvíce šlapou. A špatná kondice policie a soudů jim v tom jenom napomáhá. Vladimír Kummer, občan.

Helča 05.04.2017 17:11

Skandál, skandál, skandál!!!! Propírat něčí soukromí zavání bulvárem, je to nedůstojné, absurdní. Kdybyste si raději zametli před vlastním prahem, hned by bylo na tom světě lépe. Hanba by vás měla fackovat.

jin 05.04.2017 17:23

Do Všetečky se dobře trefuje. Je vidět.

Helča 05.04.2017 17:38

Skandál, skandál, skandál!!!! Propírat něčí soukromí zavání bulvárem, je to nedůstojné, absurdní. Kdybyste si raději zametli před vlastním prahem, hned by bylo na tom světě lépe. Hanba by vás měla fackovat.

MK 05.04.2017 17:51

Máte pravdu - propírat něčí soukromí nebo napadat jeho rodiné vztahy je nedůstojné, proto by to ho měl zejména pan Kummer nechat a zamést si před tím svým prahem. Je sice hezké a obdivuhodné, že se ohání morálkou a bojuje proti korupci. Co je to ale platné, když kdekoliv tohohle člověka zmíním tak odpovědí mi je většinou " o tom ....... mi ani nemluv". A protože net si vše pamatuje a nerad bych dostal do problémů sebe a své blízké, proto raději já i mnozí další volíme anonymitu. Postačí co vše je schopen naházet na rodinu Všetečkových, Blažkových a dalších.

Vladimír Kummer 06.04.2017 08:13

Myslel jsem si, že ašská spodina v těchto komentářích dosáhla dna, ale stále jsou nějaké rezervy... Začalo to informací, s kým Kummer chodil v roce 2004, pak byl národ ašský poučen, že už v roce 1977 po návratu z vojny si začal s vdanou ženou... A teď to pokračuje informacemi o vztazích s dětmi a bývalou ženou. Vidím, že anonymní troll toho ví více, než já sám. Pravidelně se setkávám jak s dětmi, tak se svou bývalou ženou, při různých oslavách potomků apod., takže pokud má někdo zájem dozvědět se více o těchto soukromých záležitostech, může se zeptat přímo jich samotných. V úterý mi v obavách telefonovala mladší dcera, že prý mám ležet domlácený v nemocnici. Informace pocházela přímo z Ašských služeb. Ne, ještě tu jsem, v pořádku tělesně i duševně, i když Havran, Černá, Kolimárová, Všetečka, Kříž, policajt Kašpar a další věrní přisluhovači opakovaně hlásají a píší opak. Je zde 40 komentářů, z toho 4 reagují na téma, tedy rozhovor s Blažkem. 36 dalších se zabývá souložením Kummera od roku 1977 do současnosti a především "legitimitou" těchto souloží. A protože některé z těchto partnerek se rozvedly, Kummer je vyloučen doživotně z veřejného života, z komentování lží, podvodů a korupce zdejších politiků a veřejných činitelů. A tento verdikt vynesli "občané", beze jména, bez tváře a také bez charakteru. Zde je citát:" Ne, ze by to bylo tak dulezite, ale kdyz chcete moralizovat, tak s cistym stitem a ten vy tedy opravdu moc nemate. Takze, kdo chce moralizovat a kritizovat, musi byt cisty. To se pak nedivte, kdyz kritizujete, byt mozna mate pravdu, tak vas nikdo nebere. Je vam uz tedy jasny, proc se na vas snasi kritika a nevole obcanu? Takže "občané": Každý politik, zvolený ve svobodných volbách, se po celé volební období musí zodpovídat nejen svým voličům, ale i těm, kteří ho nevolili. Politická funkce je služba občanům, občané politikům svěřili dočasně finanční prostředky a rozhodovací pravomoce, ale mají po celé toto volební období právo jejich výkon kontrolovat. Říká se tomu občanská kontrola a pomáhá odhalovat zneužití pravomoci těmito lidmi, zvláště při špatném stavu policie a moci soudní. Takže když občan Kummer zdokumentuje podvody, rasistické urážky, lži, přípravu provokace nebo další nepřijatelné činy starosty Blažka, nebo Všetečky, má právo toto veřejně kritizovat, bez ohledu na počet a legitimitu svých souloží nebo vztahů k dětem, případně holubů vytažených z nosu... Myslím, že snaha trollů v tomto případě je kontraproduktivní a jenom dokládá, koho mají starosta a Všetečka v okruhu svých podporovatelů. Nebyl zde ani jeden příspěvek konkrétního občana, který by se Blažka zastal a vyjádřil mu přízeň. Je to dobré znamení pro mne, ale hlavně dobré znamení pro ostatní občany města a jeho budoucnost. Vladimír Kummer, Aš.

Tony Stark 06.04.2017 09:43

Pokud nechcete aby vás lidé měli za blázna, nepište o sobě ve třetí osobě "my, občan Kummer šel udělat nebo udat toho a toho". Je to jako číst výlevy nějakého šíleného monarchy typu Rudolfa II z Císařova pekaře. Berte to jako přátelskou radu.

Vladimír Kummer 06.04.2017 10:16

Pokud někdo nechce, aby ho lidé měli za lidský odpad, na který je zbytečné reagovat a kterým je internet zamořený, ať se podepíše. Řekl jsem k tématu vše a pokud sem zavítají normální myslící lidské bytosti, určitě si udělají vlastní názor. Anonym, který komentuje intimní záležitosti, o nichž nic neví a ani vědět nemůže, je pouze odpudivá, bezcharakterní, zakomplexovaná existence. A jestli jsem se i přesto rozhodl tyto zoufalecké výlevy komentovat, tak jsem to učinil po svém, s patřičnou dávkou ironie, jinak to ani nelze. Administrátor měl dávno reagovat. Ale je to Miroslav Všetečka a tím je řečeno vše.

Tony Stark 06.04.2017 13:00

Nojo, to si holt ale musíte ujasnit co chcete. Na začátku si stěžujete jaký je Všetečka cenzor a teď když teda nechal debatu proudit tak zase vadí, že to nezatrhne. Přeji tedy hodně úspěchů v boji za morálku a slušnost, my ašáci - tedy lidský odpad jak říkáte vy - vám přejem hezký den:-)

Vladimír Kummer 06.04.2017 13:45

Tady si někdo plete hrušky s jablky a krumpáč s lopatou... Mazaly se kritické komentáře konkrétního řadového občana města na adresu místních politiků (Blažka, Všetečky ml.) a veřejně známých osobností (Všetečky st.), které pobírají granty, příspěvky a podvodně přidělené peníze na osobní podnikání z veřejných peněz. Na tyto komentáře bylo možno reagovat a hájit se. Zde se nechávají sprosté, urážlivé (rypák, hlupák, nemocný) a pomlouvačné příspěvky anonymních trollů, kteří útočí ze zálohy na soukromou osobu, schováni za svou anonymitu, tedy beztrestnost. Samozřejmě v tomto případě zůstává odpovědnost na administrátorovi a ten musí počítat s důsledky. Já jsem zde žádné ašáky nenašel, ptal jsem se proto partnerky, zda náhodou nezná ašáky ???, Martina K., Marii, Starka, MK, Jina. Ona mi řekla, že jsem asi pomalu chápající, že to je jenom "kal" ze dna lidské společnosti, který je třeba ignorovat, podobně jako "větry" mého psa...

XX 07.04.2017 17:53

Tady někdo blábolí a jde po některých lidech. Všetčka je v každém zápisu.

Vladimír Kummer 07.04.2017 19:49

Ano, když si řekl nestydatě o 130 540 Kč na izolaci Lidového domu z peněz daňových poplatníků, tak s tím musel počítat. Už pochopil anonymní troll "XX"?

XXX 08.04.2017 11:12

Pokud vám tak vadí, že si někdo řekne o peníze, tak to by mě zajímalo, proč jste na tom svém zmlácení vysoudil taky hezkých pár tisíc a netrval jste jen na potrestání těch policistů když je pro vás tak důležitá hlavně morálka(které jste při chcaní na infocentrum měl asi na rozdávání). Ale jak to tak čtu bude to nejspíš tím, že cokoliv uděláte vy, velectěný občan Kummer je správné a morální a cokoliv udělá někdo druhý je prostě špatně. A je dobře, že zdůrazňujete, že neodpovídáte na komentáře nás, lidského odpadu. takže mě taky neodpovídejte což určitě dodržíte jako u těch předchozích:-)

Vladimír Kummer 08.04.2017 16:45

Ono to je vždy rozhodování, jestli na sprosté lži a pomluvy anonymů reagovat... Když nereaguji, napíše anonym Marie toto: "Dobrý den,já jsem zase zvědavá na Vaše vyjádření.Na tuto reportáž jste měl pohotovou odpověď,ale proč se také nevyjádříte k tomu,co se tady o Vás píše.To je zřejmě pod Vaší úroveň se vyjádřit k pravdě která se týká Vás.Jen by mne zajímal Váš názor ,zda na těchto odpovědích je pravda či lež. Zřejmě,kdyby se tu neustále pan starosta kritizoval a další Vaši nepřátelé,to by jste reagoval rychleji." Takže s vědomím toho, že na tyto stránky nechodí pouze úzká skupina anonymů a servilních pochlebovačů vedení města, jsem se rozhodl nejhorší lži okomentovat. Vracet se k mému vyhranému soudnímu procesu nebudu, vše bylo dostatečně prezentováno v médiích, jak informace o lžích strážníků MP i PČR, tak jejich kázeňském potrestání a odškodnění za mé mučení a proplacení nákladů za zdravotní újmu, soudní a další výlohy. Bylo i zveřejněno, na jaké účely byla vysouzená suma použita. Vše je naprosto průhledné a jasné, stát se prostřednictvím policejních složek dopustil násilí na soukromé osobě a byl odsouzen. Případ podvodného přidělení 130 540 Kč Všetečkovi z rozpočtu města na jeho podnikání byl také podrobně prezentován, bohužel pouze na internetu. To, že policista Adam Škarda se jím odmítl zabývat a následně podal Všetečka trestní oznámení na mne, je věc druhá. Tím ale nic nekončí. Je to doklad toho, jak fungují klientelistické vazby v tomto městě za stávající politické garnitury. Vše bude ještě veřejně prezentováno, občané budou informování, jakým způsobem jsou zvýhodňováni osoby blízké radnici. Aš byla za minulého režimu "pevnou hrází socializmu", městem bolševiků, lampasáků, milicionářů, agentů Stb, policajtů s inteligencí zahradní sekačky, jejich pomocníků a domovních důvěrnic. Bydlím zde od svých šesti let, tedy od roku 1962, tedy vím, o čem píši. Paradoxem je, že dnes město a jeho instituce spravují potomci těchto lidí a chovají se ještě hůře, než jejich rodiče. Ale všeho jen dočasu.

Vladimír Kummer 08.04.2017 16:50

Překlep, zvýhodňovány...

Stanislav Kašpar 11.04.2017 16:18

Vážený pane Kummere. Dnes jsem se dozvěděl, že moje jméno bylo zmíněné v diskuzi na těchto stránkách. Bohužel budu další, který se nebude vyjadřovat přímo k obsahu reportáže, nýbrž k informacím, které jste Vy v diskuzi uvedl. Protože se za své názory nestydím, vystupuji zde pod svým jménem a můžu Vás ujistit, že se skutečně jedná o Stanislava Kašpara. Toho Stanislava Kašpara, na kterého jste poslal hromy a blesky v podobě kontrolních orgánů Policie ČR. A to vše pouze proto, že jsem si směrem k Vám dovolil vyslovit svůj osobní názor. Podotýkám, že ve svém volnu a ze svého soukromého zařízení. Naštěstí i na mě, jako na policistu Kašpara (nikoliv policajta Kašpara, jak jste Vy uvedl) se vztahuje Listina základních práv a svod a ve svém osobním volnu si můžu dělat to, co mi zákon nezakazuje. Nevím, jestli máte potřebu dělat si nepřítele z každého, kdo s Vámi, byť jen nepatrně nesouhlasí, ale chci Vám sdělit, že proti Vám osobně nic nemám. Ba co víc, jste pro mě natolik nezajímavý, že by mě ani nenapadlo si Vás pečlivě „perlustrovat“ či o Vás tvrdit něco v tom smyslu, že ležíte v nemocnici. Tahle představa je více než úsměvná. Nicméně bych se chtěl trochu ohradit směrem k tomu, že jste mě nazval věrným přisluhovačem. Zřejmě jsem si takové označení zasloužil právě a jenom tím, že jsem s Vámi nesouhlasil. Nechám to být, i když je mi jasné, že pokud by takový výraz mířil směrem k Vám, na autora výroku by okamžitě „letělo“ trestní oznámení. Tím jsem vyčerpal čas, který jsem byl ochoten tímto příspěvkem strávit a víc se směrem k Vám nebudu vyjadřovat. Jste inteligentní člověk a tak předpokládám, že podle IP adresy poznáte, že můj příspěvek je prvním a zároveň posledním v této diskuzi plné slovních exkrementů. Snad jen ještě poslední věc – pokud by jste, v mém příspěvku nalezl pravopisné chyby, prosím, omluvte mne. Přeci jenom, jsem jen pouhý policista. S pozdravem Stanislav Kašpar, t.č. v osobním volnu na svém soukromém PC.

Vladimír Kummer 14.04.2017 11:29

Nezpochybňuji právo policisty reagovat jako řadový občan ve svém osobním volnu na svém osobní PC. Policista Kašpar ale reagoval jako policista, citoval paragrafy služebního zákona (č.273/2008 Sb. o PČR § 63), tvrdil skutečnosti, které se nestaly a u kterých nebyl přítomen, zpochybňoval verdikt ESPLP a šetření VOP. Jeho informace vycházely z tvrzení kolegů - policistů, kteří byli usvědčeni ze lží a potrestáni. Takže to je upřesnění k tomu, co tady policista Stanislav Kašpar napsal.

Lájoš 13.04.2017 18:54

Chybovat jednou je lidské.V případě pana starosty to beru. Je to vyváženo dobrou prací. Pán Kummer má pravdu v tom, že každý občan má právo na kontrolu činnosti svých zastupitelů. Kontrola proběhla,soud rozhodl jak rozhodl. Život je krátký na psaní kravin. Smějte se a množte se.

Kolemjdouci 13.04.2017 22:31

Toto As myslim popisuje https://www.youtube.com/watch?v=43nx4pKf7kI

Kája 15.04.2017 15:22

Technická poznámka: To bílé písmo na tom tmavém podkladu se hrozně blbě čte, po pár komentářích z toho bolí oči. Nešla by změnit barva podkladu na bílou a písmo nechat klasicky černé? Díky :-)

Kája 15.04.2017 16:07

Technická poznámka: To bílé písmo na tom tmavém podkladu se hrozně blbě čte, po pár komentářích z toho bolí oči. Nešla by změnit barva podkladu na bílou a písmo nechat klasicky černé? Díky :-)

Marketa K. 18.04.2017 14:04

Souhlasím, mám stejný problém.

Marketa K. 18.04.2017 14:04

Souhlasím, mám stejný problém.

Sweagowax 18.09.2020 16:46

online casino gambling http://onlinecasinouse.com/# free casino slot games <a href="http://onlinecasinouse.com/# ">best online casino </a> casino play

Přidat nový komentář