logo MVTV.cz

Ašský radní Jiří Červenka o případu, který se řešil velmi dlouho

Z měst Ašsko

V souvislosti se soudním řízením ohledně údajné korupce jsme navštívili dalšího z ašských komunálních politiků, kterého soud osvobodil. Otevřená zpověď může zaujmout.

Vladimír Kummer 25.03.2017 09:10

Ano, otevřená zpověď zaujmula. Půlhodinová pohádka "O hodném, věřícím Jiříkovi, který koná už léta veřejné blaho". Škoda, že nebyla zmíněna ještě vycpaná zvířátka pro naše děti a vnoučata. Miluji lidi, kteří "konají veřejné blaho", jak se pan Všetečka vyjádřil. Proplouvají dobou, režimy, životy lidí a zanechávají za sebou podivný odér a slizkou stopu. Vladimír Kummer, Aš.

Dekan 17.06.2017 13:20

Kdepak, svině, když zacejtí pytel šrotu, tak nemá slitování.

naivka 04.04.2017 23:43

Večerní pohádky "Já nic já muzikant" pana Blažka a "O hodném Jiříkovi" mě opravdu moc pobavily. Na těchto pohádkách je velice smutné to, že hlaví hrdinové jsou bohužel také nejvyššími představiteli našeho města a to mi tu "zábavu" hodně zkazilo. Hlavní hrdinové jsou skvělými rétoriky, manipulátory, ale bohužel i fabulátory. A jako každá pohádka, (kromě snad Andersenových) bude mít jistě i tato pro ně šťasný konec. Otázkou však zůstává jestli náhodou nezůstala, na cestě za šťastným koncem, ležet MORÁLKA A SPRAVEDLNOST...... Pro některé lidi jsou to bohužel slova, jejichž význam jim zatím zůstal utajen a je jen na voličích jim tato slova vysvětlit a to formou demokratickou - volbami.

jin 09.04.2017 09:22

Asi je hlavně dobře že vystoupili před kamerou. Měli by mluvit i ty co psali udání a kritizujou.

Jana 12.04.2017 14:43

Já mu věřim.Pravda je,že ,,negativum" a špatná reklama se šíří daleko rychleji a snáz než chvála(protože ta lidi nebaví a nezajímá ! )!.Spoustu lidí dokáže člověka odsoudit jen proto, že o něm něco slyšel.Ono se pak špatně zbavujete pošpiněného jména.Je dobře že vystoupil před kamerou. Škarohlídi si stejně najdou ,,mouchy" ;-.) Krásný den ;-)

Vladimír 14.04.2017 12:12

"Politikům se nevěří, politikové se kontrolují. Věří se v Boha, věří se v přírodu, věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu. V politika se nevěří a kdo v něho věří, je idiot!" KAREL KRYL.

Lájoš 14.04.2017 17:17

Otepluje se a začínají dětské hrátky a radovánky.Spočívají v jízdě na kole a prkně mezi zaparkovanými auty a po funkčních komunikacích. Nejednou dojde ke škrábanci na autě nebo k prudkému zabrzdění projíždějícího vozu. Také mají zálibu v otloukání nových fasád špinavím míčem. Na můj dotaz proč si nejdou hrát na nějaké hřiště nevědí na jaké. Doporučuji jim rozhlednu,tam je krásné sportoviště. To je moc daleko,zní odpověd. Co školní hřiště?Tam se mimo vyučování nesmí.K čemu jsou školní hřistě na která se po vyučování nesmí?Je takový problém pustit děti na školní hřiště a zajistit dohled nad těmito dětmi?

Jozef 20.04.2017 12:49

Pokud vím, ZŠ Hlávková má zorganizovaný dozor na svém hřišti i mimo vyučování a o víkendech .. dokonce vám tam zapůjčí i nějaký sportovní materiál ;)

Lájoš 21.04.2017 19:40

Lájoš odpovídá Josefovi. Ve svém příspěvku jsem neuvedl o které školní hřiště se jedná. Je to ZSˇKaménka. Mám radost že v ZSˇHlávková to funguje. Bohužel pro místní děti je Hlávková trochu z ruky.

Přidat nový komentář