logo MVTV.cz

Jaký bude další osud lávky přes chebské nádraží?

Z měst Chebsko

V březnu příštího roku by se mohla začít demontovat uzavřená lávka. Jen tato akce bude stát více jak 10 milionů korun. Město Cheb však nebude mít možnost stavět lávku na stávajících pilířích. Je potřeba vymyslet nové řešení přemostění. Obyvatelé Švédského vrchu budou muset nádraží zatím obcházet.

Javorská 11.10.2017 08:23

Určitě vybudovat lávku! Bydlím na Švédském vrchu a navrhovaná cesta pod viadukty vede kolem garáží a nově zavedené ubytovny pro sociálně slabé, jako žena se tudy bojím chodit i za dne, natož za tmy a nemyslím si, že by nová rekonstrukce komunikace tomuto problému nějak pomohla.

Josef 12.10.2017 23:27

Lávka tu byla před válkou za bolševika až jí město nechalo schátrat. Je to přirozený koridor spojující švédský vrch a letiště s městem. Nelze si myslet, že je lavka zbytečná, a řict choďte si okolo lesem s dětmi kolem ubytovny šlapek a cikánů, protože je to pro město levnější.Rád bych také připoměl, že k překlenutí kolejí zde v minulosti stával ještě jeden most přez trať na plzeň u hájů. Dnes zbyla jen polovina červeného mostu pˇez trať na Marktredwitz. Lávka, která ho do teť nahrazovala je teť také mimo. Pro budoucí růst a atrakrivitu města bude nutné přechod přez tak rozlehlé kolejiště vybudovat. Naši předci tu lávku nedělali pro nic za nic. A to nejsem ze švejdáku

Přidat nový komentář