logo MVTV.cz

Seniorbus začal vozit ašské seniory

Z měst Ašsko

K lékaři, na nákup, do knihovny, na poštu, do cukrárny, do bazénu, za kulturou, nebo třeba do kostela. Všude tam může po Aši vozit seniorbus ašské důchodce a zdravotně postižené. A to jen za 20 korun.

(pr)

Martin 05.01.2018 11:15

Dva dny dopředu objednávky ??????????????????? omg Chudáci senioři ...........když už se tedy dočkali , tak zase z překážkou čekací lhůty...

??? 05.01.2018 16:20

Senior bus neni taxik, ze si houknes a bus jede, to je sluzba, ktera ma usnadnit seniorum pohyb za lekari atd. jak je uvedeno na reklame. Ja jsem si rikal, kdy se nekdo ozve a bude hledat mouchy nad touto novinkou v Asi. Jak se rika, za kazdy dobry skutek budes potrestan. Se nekdy divim, ze ma pan starosta stale chut a elan neco pro obyvatele Ase delat. Asi jsou zde stale lide, kteri to dokazi ocenit.

Kája 07.01.2018 15:59

Mě by zajímala jedna věc. Senior si objedná bus k lékaři. Bus ho tam odveze a pak co? Počká tam něj třeba 2 hodiny, než senior přijde na řadu? Nebo zpátky ho už neodveze? To stejné na nákup, za kulturou ... Bus bude čekat, než si senior nakoupí? Co když jich bude najednou 8 a každý bude chtít do jiného obchodu?

Mirka 11.01.2018 11:31

Tohle je hodně dobrý počin. Seniorům to pomůže, rozhodně je dobře, že je v Aši něco takového.

Přidat nový komentář