logo MVTV.cz

HB PRINT - POZNÁVÁME FIRMY NAŠEHO REGIONU

POZNÁVÁME FIRMY NAŠEHO REGIONU Chebsko Karlovarský kraj

Dnes navštívíme největší tiskárnu v Karlovarském kraji HB Print. HB print s.r.o je ryze česká společnost s tradicí v polygrafickém průmyslu od roku 1990. V průběhu let se se z garážové tiskárny vyvinuli do největší tiskárny v Karlovarském kraji. Vzhledem k poloze společnosti v nejzápadnějším cípu České republiky se zaměřují nejen na tuzemskou klientelu, ale i na zahraniční zákazníky (především z Německa, ale i Francie a Itálie). Všem nabízí komplexní služby v oblasti ofsetového a digitálního tisku, grafické práce, tisk a následné knihárenské zpracování včetně dodání vlastním vozovým parkem.

„Naše hodnoty stavíme na tom, že naši práci děláme rádi a když ji děláme rádi, tak jsme na ni nakonec taky hrdí a odcházíme z práce s dobrým pocitem, což nás tu drží pohromadě. Jsme přátelský kolektiv, který spolu umí správně komunikovat,“ dodává Jana Růžičková, jednatelka firmy HB Print.

Zajímá vás, jaké firmy fungují v Karlovarském kraji? Spolu s Hospodářskou komorou vám některé z nich představíme. Podívejte se přímo do provozu. Jak firmy fungují, co vyrábějí, jaké mají benefity pro zaměstnance a jakou mají firemní kulturu? To vše v pořadu Poznáváme firmy našeho regionu.

Přidat nový komentář