logo MVTV.cz

Dark Side: Zdeněk Freibera

Dark Side Ašsko

Narozen 1976 v Chebu, celý život bydlí v Aši. V dětství vizuálně připomínal spíše dívku, za což se mu vrstevníci smáli. V pubertě měl sebevražedné sklony. Vystudoval střední průmyslovou školu textilní. Vystřídal řadu zaměstnání, nejdéle pracoval v sociálních zařízení jako pečovatel. O svém homosexuálním zaměření věděl od malička, v pubertě měl touhu si připadat normální, i proto měl v průběhu života více vztahů s ženami než muži. V 25 letech se silně zamiloval do muže a od té doby otevřeně přiznává svou homosexuální orientaci. Homosexuální partneři si sebe podle Zdeňka více váží. Má rád společnost a své přátele, jinak je domácí typ. Děti mít nechce.

Podpořeno GS města Aš

Bob 30.01.2016 11:39

Zajímavý rozhovor - imho hudba na pozadí by chtěla trochu ztlumit.

lenka 30.01.2016 12:03

Zdenečku,ty jsi zlatíčko :-)

Dave Solin 30.01.2016 12:29

Jo, velice pěkná sonda. Tolik věcí zaznělo, že by to mělo mít potenciál odbourat poslední zbytky pochybností ve společnosti, který ještě občas jsou. Takže hlavně, aby to vidělo co nejvíc lidí ;-).

Markéta 30.01.2016 13:32

Zdendo, jsem ráda,že jsi otevřeně mluvil o svém životě. Hodně štěstí!!!

Darja 30.01.2016 18:38

Toto je zpoved cloveka postizeneho parafilii. Homosexualita u tohoto mladeho muze je pouze predstirana. Jedna se o cloveka, ktery byl zrejme vychovavan jako devce, ale homosexual to neni. Myslim si, ze tento parafilik je exhibicionista, ktery nemluvi pravdu a lze i sam sobe. Bohuzel nevim co ho k tomu vede, ale myslim, ze by to chtelo konzultaci s odbornikem. Muze se jednat i o vaznejsi psychickou poruchu.

Milan Šindelář 30.01.2016 19:38

Díky genderovým teoriím dnes v "civilizovaném" světě většinově (slepě) příjmaných je homosexualita považována za normální. Donedávna byla zařazena do stejné skupiny jako například pedofilie. Zajímavý veletoč. Problémy lidí s "jinými" preferencemi musí být neskutečné, PROTO: "Kdo jsem já, abych je soudil?" (František I)

Markéta Černá 31.01.2016 11:27

Slečno/paní Darjo, stačí přečíst jednoduchý popis Vámi uvedené "poruchy" na Wikipedii a vzít v potaz, že parafilie klasifikována jako porucha ve chvíli, kdy danému jedinci nepůsobí distres a nenutí ho překračovat hranice běžného či etického chování. Označit tedy takto Zdeňka je zcela irelevantní. Naopak bych doporučila Vám, abyste se zastavila nad tím, z jakého důvodu máte potřebu diagnostikovat někoho, s kým jste předpokládám nikdy nemluvila osobně, v diskusním fóru pod reportáží. A třeba k tomu zamyšlení nad vlastním nitrem využijte Vámi doporučeného odborníka. Hezký den.

Darja 31.01.2016 12:29

Vazena Marketo Cerna, je evidentni, ze jste schopna nacerpat pouze z Wikipedie, a to jeste tak, ze nerozumite obsahu. Tento mlady muz, ktery se prezentuje jako homosexualne zamereny je ve skutecnosti psychicky nemocny a pouze si to mysli. Nebudu vam vysvetlovat jak jsem k tomu dosla, protoze problem je velmi slozity a pro vas neuchopitelny. Je velmi zvlastni, ze mi vycitate muj komentar k verejnemu videu a doporucujete mi zamysleni nad vlastnim nitrem. Vase reakce je hloupa. Myslim si, ze to neni o me ani o vas, ale o cloveku, ktery sam dal hlavu na spalek.

R.Havran 31.01.2016 12:37

Znáte Zdeňka osobně nebo ho tady profilujete jen na základě jednoho videa, jestli se smím optat? Mimochodem, já nečerpám z wikipedie ale taky musím souhlasit s Markétou. Zdenda není nemocný, Zdenda prostě žije s chlapem :-) Nevidím na tom nic špatného ani nemocného. Pokud chcete tyto lidi "léčit" tak Rusko nebo Islámský stát jsou dobré krajiny kde vám vyjdou vstříc.

Darja 31.01.2016 13:01

Tak pane Havrane, ja se domnivam, ze se pan Zdenek profiluje sam bez meho pricineni. To ze zije s muzem je pouze jeho soukroma vec a nikomu do toho nic neni. Ja jsem na zaklade jeho profilu usoudila to co jsem napsala. Vy necerpate nikde a je to videt.

R.Havran 31.01.2016 13:46

No, nikomu do toho nic není krom vás jak tak koukam:-) Mimochodem já měl psychologii jako studijní předmět a dodnes je to můj koníček tak pozor na to rychlé škatulkování o vědomostech, nemluvě o tom, že Zdeňka znám, byť nijak blíže. Je mi jasné, že jeho životní styl je doslova magnetem na "soudící lid, který ví přesně co je správné". V takových případech budu vždy stát na jeho straně. Přeji hezký den. PS: mohla byste mi taky sestavit psychologický profil?:-)

Darja 31.01.2016 15:06

Pane Havrane, ja vam verim, ze jste psycholog samouk, ale pravdepodobne vam uniklo, ze je to otevrena diskuze nabidnuta timto serverem. Me je zcela jedno co si vy myslite o mem nazoru. Ja svuj nazor nikomu nevnucuji a nikam nikoho neposilam jako vy. Pouze jsem se vyjadrila k tomu co jsem na videu zaznamenala. Predpokladam, ze pan Zdenek je vas znamy, ale to neznamena, ze ho znate.

Anna Š. 31.01.2016 14:00

Tento mladý muž se musel s lecčím v životě poprat a jedním z důkazů jeho vnitřní síly je otevřenost, jaká nebývá často k vidění a slyšení (a zrovna paní Černou bych vážně ve znalostech nezpochybňovala, nabídla Vám jenom nejsnazší cestu k definicím Vámi používaných pojmů). Jistě, leccos může vábit k nějakým soukromým hodnocením, ale v tom je právě ta potíž - život opravdu není nudlová polívka. A je dobře, že se díky takovým lidem, jakým je Z.F. učíme toleranci a přemýšlení o pestrosti světa.

Darja 31.01.2016 15:15

A ja si myslela, ze diskuze jsou prave o tom soukromem nazoru. Melo by se to tedy prejmenovat, abych takovou fatalni chybu jiz nikdy neudelala. Nevedela jsem, ze se musi souhlasit se stadem, jinak si te podame.

R.Havran 31.01.2016 16:34

Vždyť diskutujeme:-) Vy tvrdíte, že je to nemocný člověk. Já a pár dalších tvrdím,že není a nesouhlasíme s Vámi. Největší legrace je, jak lidé kteří se nesetkají hned s poplácáním po zádech a uznáním, okamžitě vytáhnou řeči o tom, že tohle není svobodná diskuze a jak jsou všichni jen stádo. Musíte se naučit také snášet cizí názory když už si stojíte za těmi svými. O tom diskuze je. Já ten váš toleruji, jen jsem si dovolil tu strašnou věc mu oponovat.

Darja 31.01.2016 18:50

To prave zadna legrace neni. Vy jste zvlastni clovek pane Havrane. Nejde mi o vase uznani a dohadovat se s vami mi neprislusi, ani o to nestojim.

Anna Š. 31.01.2016 18:13

Vidíte, já podobně jako další vysvětluji - od toho diskuze opravdu jsou. Hodnotíte stylem nálepkování, (kdo měl na škole psychologii, určitě totiž není pouze samouk, neboť byl i přezkoušen). Vaše výhrady bych vyvrátila asi takto: každý má právo označit se za toho, kým se cítí být. Pokud je nutné vyvést ho z omylu, je na to možný osobní, soukromý prostor, nikoliv veřejný.

Sarach 01.02.2016 06:29

Darja je jako kdo SOUDCE?Podle sebe soudím tebe!Soudíte ho ani na to nemáte právo!!!Zdendo hlavně že si svůj a názory civilistů ti můžou být u prdele.

Anna Š. 31.01.2016 10:09

Jsem ráda, že se tenhle rozhovor uskutečnil. Věřila jsem, že v tomhle kolegovi je hodně a ráda vidím, že po té své cestě kráčí rozumně i citlivě dál. S tím, co o něm vím (a ani tu nebylo), věřím, že bude velmi výraznou a silnou osobností. Hodně hledal, hodně se snažil o sobě a světě zjistit a rozhodně neskončil Hodně štěstí! :-D

Mirek Joha 31.01.2016 19:31

Paradní obsah i forma. Výborný počin. Hodně štěstí Zdendo. ...a že se v každé diskuzi najde nějaká podobná Darja, že? :)

Aleš H. 02.02.2016 09:39

Pana Freiberu znám osobně a vím, že je silně drogově závislý, každý den jej lze potkat v baru na Boudě nebo v Alešovce, kde je pokaždé pod vlivem drog, proto si rovněž myslím, že není žádný homosexuál, ale spíš má psychické problémy, které pramení z jeho nadměrného užívání drog.....

Mikleh 23.02.2016 09:46

Pane Aleši. Toto vaše tvrzení tedy znamená, že každý, kdo pravidelně užívá marihuanu, cigarety, alkohol a příležitostně jiné drogy předstírá svou sexuální orientaci a je psychycky nemocný? To je přeci směšné ne? To by byla půlka českého národa, hehe.

Darja 02.02.2016 18:40

Pane Zdenku Freibero, vy jste vstoupil do verejneho prostoru s nepravdivou historkou o vasi sexualni orientaci a oznamil jste, ze nemate rad lidi. Vy jste verejne neoznamoval, ze jste homosexual, ale vy jste se s tim chlubil. Vy prece dobre vite, ze zadny homosexual nejste, ale ze trpite parafilii, coz je sexualni deviace. Jakeho druhu, to take vite, nebudu to rozvadet. Protoze svou deviaci nemate pod kontrolou, coz se projevuje i v chovani na verejnosti, je pro vas spolecensky prijatelnejsi prohlasit se za homosexuala. Bohuzel jste se obklopil lidmi, kteri vam z toho nepomuzou. Mel byste ve vlastnim zajmu najit odvahu a zacit se lecit. Vase psychika je ve velmi spatnem stavu a mohlo by to pro vas mit fatalni dopad.

Vladimír Kubánek 05.02.2016 10:56

Přeji dobrý den. Nejsem psychologem a ani psychiatrem. Také jsem měl několik semestrů základů psychologie a na základě jednoho příspěvku v TV bych si rozhodně netroufal vynášet soudy. Toliko pro DARJU. To si nejspíše nedovolí ani odborník. Mě spíše zarazil výběr televize. Někdo na kameru řekne, že je gay a že to měl v životě těžké. Nooo to je ale "bomba". Kdo to má lehké. Takto můžete vybrat každého bezdomovce, zkrachovalého podnikatele atp. Pan Freibera byl a nejspíše i v budoucnu bude exhibicionistou. Takto vystupoval vždy. Když byl studentem - bylo to zajímavé, divné.... Nyní to tak není. V budoucnu bych váhal nad volbou tématu - dle mého názoru tato reportáž, přesto že Vám obvykle fandím, je zcela "out". Komu to něco řekne, co přinese? Já osobně jsem to nepochopil.

Anna Š. 06.02.2016 09:27

Během reportáže jsem čekala nějaké vyústění, ale poté, co jsem prošla diskuzi, napadlo mne, že právě tohle je do značné míry účel. Přemýšlet i polemizovat, včetně stylem od pangejtu k pangejtu. Dokonce i jako zpětná vazba pro všechny zúčastněné to tu může fungovat. Mou hypotézu podporuje i náhled na diskuzní přehled - tahle jednoznačně za poslední dobu vede a je stále živá. Jistě nejen tady. A protože je dost vyvážená, neměla by ani ublížit.

Baruška Scofield 08.02.2016 15:12

Kdyby se lidi starali o sebe stejně tak jak se starají o ostatní ....všem by se nám ulevilo :-)

Mikleh 23.02.2016 09:41

Madam Darjo. Podle vašich komentářů to vypadá, že Zdeňka opravdu nemáte ráda, a navíc chcete na jeho údajnou sexuální deviaci (kterou má ve své specifické formě a míře velmi mnoho lidí) upozornit co nejvíce diváků tohoto videa ,a Zdeňkových přátel, a znepříjemnit mu tak život. Kdybyste mu chtěla pomoct, tak to uděláte už dávno a jinak a nebudete ho tady veřejně obviňovat z bůhvíčeho. I tak si myslím, že si tímto děláte obrázek jen sama o sobě. Jak znám pana Zdeňka, tak ho tyto vaše urážky a výhružky nechávají zcela klidným ,a jak říkal i v reportáži, už je na ně zvyklý od dětství. Chce žít v klidu s člověkem, kterého miluje a obklopen přáteli tak ho tak prosím pěkně nechte žít a pokud jste si jistá ,že problém, o kterém tu dokola veřejně mluvíte má, běžte za nim. Dík a pěkný den.

Darja 25.02.2016 19:37

Svym vystoupenim jste se zaradil do fronty vedle Markety Cerne, R. Havrana, Mirka Johy, Sarah a Anny S. Proste nedokazete rozdychat, ze vystoupeni pana Freibery je jedno velke fiasko. Nevzpominam si, ze bych nekomu vyhrozovala, ani si nemyslim, ze bych chtela nekomu pomahat. Je treba si ujasnit o cem melo video, natocene s panem Freiberou byt a o cem skutecne vypovida. Me pan Freibera nezajima, reakce na jeho vystoupeni prisla sama. Jestli zije s muzem, zenou nebo s kozou je vedlejsi. Me pouze zarazily lzi, kterymi se Freibera zastituje. A uz vubec nechci hovorit o jeho navodech a radach potencionalnim homosexualum. Pan Freibera to trochu prehnal, ale uzil si 5 minut slavy a o to mu vlastne slo. Byt za kazdou cenu zajimavy, ale pouze v ocich vasich a vyse zminovanych. A jestli to melo byt o necem jinem, tak to se nepovedlo.

Tony Stark 25.02.2016 21:08

Teda Zdenda hodil pár vět do éteru a koukám, že někteří lidé to prostě nedokážou rozdýchat a ačkoliv Zdendu neznají a nezajímá je, jsou jím očividně doslova posedlí. Až ho potkám tak se musím zeptat jak si získat taky takové oddané fanoušky.

Jarca 28.02.2016 19:19

Tak ty jsi, ale chudacek. Na to se neda nic rict.

Míra Všetečka 29.02.2016 09:34

Dobrý den, příspěvky, které budou obsahovat urážky a vulgarity se snažíme odstraňovat. S pozdravem a s přáním pohody a tolerance,Míra Všetečka

Karel 01.03.2016 19:30

Zajímavé příspěvky na nezajímavé téma. Opravdový homosexual by nikdy neřekl, že zachovat se bisexuálně je pro něj normální. Tady bude problém někde jinde. Doporučoval bych pánovi před vystoupením lépe problematiku nastudovat.

Kassandra 26.05.2016 17:06

Bravo!!!

Petr 10.11.2018 20:46

Freibera lže, jako když tiskne. Každý den je zhulenej, v práci arogantní, ke starým lidem se chová s despektem a někdy i odporem. K jeho orientaci se vyjadřovat nebudu, je mi to celkem jedno.

jin 11.11.2018 09:34

Proč si to neřešiš s ním? proč tady?

Sweagowax 18.09.2020 16:46

online casino games online casino slots <a href="http://onlinecasinouse.com/# ">online slot games </a> best online casinos http://onlinecasinouse.com/#

Přidat nový komentář